Світові ціни на нафту продовжують рости — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Світові ціни на нафту продовжують рости

Енергетика
283
Світові ціни на нафту продовжують рости на фоні позитивних даних Міністерства праці США, а також на фоні оголошеного раніше Федеральною резервною системою США (ФРС) рішення про вливання в економіку 600 млрд дол.
Так, офіційна ціна нафти WTI (Light Sweet) на терміновій товарній біржі New York Mercantile Exchange (NYMEX) в Нью-Йорку за підсумками торгів 5 листопада 2010. підвищилася на 0,36 дол. і склала 86,85 дол./ бар.
Трохи менш помітно подорожчало чорне золото на лондонській біржі. Офіційна ціна нафти Brent на електронній товарної біржі InterContinental Exchange Futures Europe (IСE Futures Europe) за підсумками торгів 5 листопада 2010. виросла на 0,11 дол. і склала 88,11 дол./бар.
Нагадаємо, Міністерство праці Сполучених Штатів розповсюдило дані, згідно з якими рівень безробіття в США в жовтні 2010р. не змінився і залишився на позначці у 9,6%, що прогнозувалося більшістю аналітиків, проте кількість робочих місць в несільськогосподарських галузях зросла на 151 тис. в місячному численні - що значно перевищило очікування аналітиків на рівні 60 тис.
Напередодні, за підсумками торгів 4 листопада, чорне золото додало в ціні більш ніж 1 дол./бар. на фоні оголошеного раніше рішення ФРС США викупити з ринку довгострокові державні облігації на суму 600 млрд дол. Мова йде про щомісячний викуп довгострокових казначейських держоблігацій на 75 млрд дол. Рішення регулятора в цілому співпали з очікуваннями ринку.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас