Попов: КМДА не буде передавати в приватні руки близько 300 важливих для міста об'єктів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Попов: КМДА не буде передавати в приватні руки близько 300 важливих для міста об'єктів

Казна та Політика
130
Перший заступник мера Києва Олександр Попов сьогодні повідомив, що київська влада не збирається відчужувати з власності міста близько 300 об'єктів. Про це він заявив в ефірі каналу "Інтер".
"У майбутньому ми не будемо відчужувати близько 300 об'єктів, які є дуже важливими для міста та його мешканців", - підкреслив Попов.
Говорячи про майбутню реприватизацію, Попов зазначив, що це не торкнеться тих об'єктів, які були передані приватникам у відповідності інтересам міста.
"Повернення торкнеться тих підприємств, які були передані в приватні руки за заниженою вартістю. Решти підприємств це не торкнеться", - повідомив О.Попов.
Також чиновник вважає, що комунальні підприємства вже застаріли і повинні бути реформовані. "Частина комунальних підприємств мають бути ліквідовані, тому що вони виконують ті функції, які повинні виконувати інші служби. Деякі з них будуть укрупнені, а деякі замінені іншим менеджментом. Таких підприємств налічується 225", - підкреслив Попов.
На питання щодо плану розвитку столиці він відповів, що він розробляється і буде доопрацьований в наступному році. "Він побачить світ у другому півріччі 2011 р.", - завершив заступник мера.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас