Приватбанк установив банкомат в Університеті "Києво-Могилянської академії" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк установив банкомат в Університеті "Києво-Могилянської академії"

91
Філія "Розрахунковий центр" Приватбанку (м. Київ) у рамках програми розширення мережі обслуговування пластикових карт установив новий банкомат у приміщенні Університету "Києво-Могилянська академія". Як повідомив директор філії "Розрахунковий центр" Приватбанку Сергій Кулигін, новий банкомат встановлений у рамках реалізації проекту по виплаті заробітної плати і стипендій з використанням пластикових карт, що реалізується банком і Академією з початку нинішнього навчального року. За словами Сергія Кулигіна, банкомати Приватбанку встановлені й в інших ВУЗах столиці, з якими реалізовані спільні зарплатні проекти - в Університеті будівництва й архітектури й Інституті "КРОК".
На сьогоднішній день у мережі обслуговування пластикових карт Приватбанку працює 552 банкомата, у тому числі в Києві - 75.
Довідка:
Приватбанк входить у число найбільших системних банків України. Національна мережа банківського обслуговування Приватбанку включає 1 368 філій і відділень по всій території країни. Банк має найбільшу в Україні мережу обслуговування пластикових карт: 552 банкомата, 12 475 POS-терміналів і 1 658 пункту видачі наявних.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас