Україна позичить у японців 440 мільйонів доларів на ремонт доріг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна позичить у японців 440 мільйонів доларів на ремонт доріг

Казна та Політика
521
Державна служба автомобільних доріг України ("Укравтодор") має намір взяти в японської фінансової групи Nomura 440 мільйонів доларів позики.
"Укравтодор" веде з Nomura відповідні переговори про можливість отримання двосторонньої позики на таку суму.
У жовтні цього року міністр транспорту та зв'язку Костянтин Єфименко заявив, що "Укравтодор" найближчим часом планує залучити 3,5 мільярда гривень.
За словами заступника голови "Укравтодору" Євгена Прусенка, кредити планується взяти у міжнародних банків, з якими ведуться переговори. За його інформацією, перелік об'єктів перебуває на розгляді Кабміну, пройшов узгодження в міністерствах, повідомляє "Уніан".
Передусім це ті об'єкти, які не були добудовані в 2008-2009 роках, зокрема, завершення в Сумській області дороги Кіпті-Глухів-Бачівськ, об'їзної дороги навколо Харкова, а також доріг навколо Донецька та Луганська, зазначив Прусенко. За його словами, в цілому за ці кошти заплановано відремонтувати понад 700 км доріг.
Nomura - глобальна фінансова група, що надає широкий спектр фінансових послуг для корпоративних клієнтів, урядових організацій, інституційних компаній і приватних осіб.
Група пропонує різноманітну лінійку конкурентоспроможних продуктів, а також індивідуально структуровані фінансові та консультаційні рішення. Штаб-квартира Nomura розташована в Токіо. Група веде свій бізнес в Японії через 159 філій. Міжнародна мережа Nomura об'єднує 30 країн, регіональні штаб-квартири розташовані в Гонконгу, Лондоні та Нью-Йорку.
На глобальному рівні Група Nomura надає брокерські й консультаційні послуги, інвестиційно-банківське фінансування, а також здійснює андеррайтинг цінних паперів і управляє активами. Головний офіс європейського відділення групи розташований в Лондоні.
За матеріалами:
Новий Регіон
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас