Держказначейство заявляє, що через нього не проводились розрахунки за придбання автомобіля Lexus — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держказначейство заявляє, що через нього не проводились розрахунки за придбання автомобіля Lexus

Казна та Політика
268
Державне казначейство України заявляє, що через реєстраційний рахунок, відкритий ДП "Дніпропетровський регіональний державний науково-технічний центр стандартизації, метрології та сертифікації" в органах Державного казначейства України, розрахунків на придбання автомобіля Lexus не проводилось.
Згідно плану використання бюджетних коштів на 2010 р. ДП "Дніпропетровський регіональний державний науково-технічний центр стандартизації, метрології та сертифікації" з державного бюджету передбачені поточні видатки на суму 412,5 тис. грн, які проводяться відповідно до помісячного розпису.
"Використання коштів, акумульованих на розрахункових рахунках державних підприємств, відкритих в установах комерційних банків для ведення господарської діяльності, здійснюється виключно за рішенням керівників відповідних державних підприємств", - йдеться в заяві відомства..
Нагадаємо, сьогодні прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив, що має намір звільнити главу Дніпропетровського регіонального державного науково-технічного центру стандартизації, метрології та сертифікації за придбання центром дорогого автомобіля Lexus.
Нагадаємо, раніше Кабінет міністрів України заборонив чиновникам купувати дорогі автомобілі за бюджетні гроші.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас