Уряд витратить 190 мільйонів гривень на новий суд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд витратить 190 мільйонів гривень на новий суд

Казна та Політика
350
Кабінет Міністрів України готовий у 2011 році виділити з державного бюджету 190 мільйонів гривень для забезпечення діяльності новоствореного Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ. Про це заявив голова Вищого спеціалізованого суду Леонід Фесенко.
За його словами, на діяльність суду на період до кінця року уряд готовий виділити 10 мільйонів гривень. "Я був у прем’єр-міністра, і ми вирішили, що наступного року для забезпечення діяльності суду виділять 190 мільйонів гривень", - додав Леонід Фесенко.
Голова Вищого спеціалізованого суду також розповів, що нині гостро стоїть питання розташування нового суду. "Будемо вживати всіх заходів, щоб нас фінансували, будуватимемо новий суд. 15 мільйонів гривень із тих, які закладено на наступний рік, уряд уже виділив для початку будівництва цього суду", - зазначив Леонід Фесенко.
Вищий спеціалізований суд із розгляду цивільних та кримінальних справ розпочав роботу 1 листопада цього року. Підставою для його створення стало ухвалення у липні Закону України "Про судоустрій і статус суддів", а також серпневий указ Президента України "Про Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ".
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас