Азаров доручив розібратися з чиновниками, які купили "Лексус" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров доручив розібратися з чиновниками, які купили "Лексус"

1243
Прем'єр-міністр України Микола Азаров вимагає від голови Держказначейства Сергія Харченка перевірити законність придбання Дніпропетровським регіональним центром стандартизації, метрології та сертифікації автомобіля "Лексус". Про це він заявив, відкриваючи засідання Кабінету міністрів України.
"Ви пам'ятаєте, що я заборонив купувати дорогі службові автомобілі та інше. І ось з преси дізнаюся, що Дніпропетровський регіональний центр стандартизації і метрології придбав дорогий "Лексус", - сказав М.Азаров.
За словами прем'єра, якщо цей факт підтвердиться, то він вимагає від голови Держказначейства негайно розібратися, яким чином чиновникам центру вдалося обійти категоричну заборону фінансувати такі покупки.
"І зробити організаційні висновки. Безумовно, припинити саму можливість таких випадків у майбутньому. Автомобіль, безумовно, забрати, керівника центру звільнити, голову Держстандарту попередити за незадовільну організацію виконання рішень уряду. Я підкреслюю, що ми не будемо ліберальничати там, де йдеться про державну дисципліну і фінансову дисципліну", - зазначив прем'єр-міністр.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас