434
В Китаї будуть клонувати їжу
— Аграрний ринок
За двадцять років населення Китаю зросте до 1,5 млрд осіб. А над тим, як забезпечити всіх громадян Піднебесної якісною їжею, тамтешні вчені працюють вже зараз. Вчені розробили метод клонування для продуктів харчування.
Зараз працюють над стадією виготовлення двійників рослинної їжі.
Китайські вчені вже довели: продукти клонованих тварин, що потрапляють на стіл, абсолютно придатні для вживання.
Коментує:
Ду Ютао, вчений
За матеріалами: УБР
Поділитися новиною
Також за темою
Чотири роки ринку землі: як змінилася ціна гектара
Як війна змінила вартість сільськогосподарських земель в Україні
Скільки заробляють найбільші агрокомпанії в Україні
ЄС затвердить квоти на експорт української агропродукції у вересні — обсяги
Скільки можна заробити на інвестиціях у землю — відповідь експерта
Аграрії намолотили 24,8 млн тонн: 12,8% менше, ніж на цю дату торік