Китайські виробники різдвяних товарів втрачають прибуток — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китайські виробники різдвяних товарів втрачають прибуток

Казна та Політика
328
Помітне збільшення замовлень на різдвяні товари китайського виробництва, що надходять з-за кордону, аж ніяк не принесло полегшення китайським підприємцям, які займаються їх експортом, передає CNTV.
Низка чинників, таких як ревальвація національної валюти, подорожчання собівартості виробництва і складна ситуація в галузі міжнародної торгівлі, значною мірою позбавляє потенційного прибутку орієнтовані на зовнішній ринок китайські підприємства з виробництва різдвяних подарунків, витримали випробування глобальною фінансовою кризою в минулі два роки.
"Намічене на цей рік завдання з виробництва експортних різдвяних товарів на замовлення вже виконано", - сказала директор торгової компанії "Юйшен", яка прибула з провінції Цзянсі для участі у 108-му Китайському ярмарку імпортних і експортних товарів, що проходить зараз в Гуанчжоу . "У цілому, ситуація стала кращою в порівнянні з останніми роками. У перші дев'ять місяців цього року кількість замовлень зросла на 15% в порівнянні з тим же періодом минулого року", - додала вона.
Насправді, статистичні дані показують, що на світовому ринку спостерігається збільшення замовлень на різдвяні подарунки китайського виробництва. Приміром, у січні-серпні поточного року обсяг вивезення з країни іграшок у вартісному вираженні досяг $ 5,99 млрд із приростом на 31,6%.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас