Сьогодні в Україні розпочне роботу із перегляду кредитної програми місія МВФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сьогодні в Україні розпочне роботу із перегляду кредитної програми місія МВФ

Казна та Політика
506
В Україні сьогодні почне роботу із перегляду кредитної програми stand-by місія Міжнародного валютного фонду (МВФ), яка прибула вчора. Про це заявив міністр фінансів України Федір Ярошенко.
За його словами, принципових розбіжностей між Україною та МВФ на сьогодні не існує, а є низка питань, які вимагають технічного врегулювання. "Залишилися питання, які необхідно погоджувати на технічному рівні", - запевнив Ярошенко.
Нагадаємо, 18 жовтня постійний представник МВФ в Україні Макс Альєр заявив, що місія Міжнародного валютного фонду (МВФ) під керівництвом Таноса Арванітіса відвідає Україну 3-15 листопада для проведення дискусії в рамках першого перегляду кредитної програми stand-by.
Нагадаємо, програма stand-by була затверджена 29 липня 2010 р. 15,8 млрд дол. було виділено на підтримку програми уряду, яка передбачає економічне врегулювання і реформи.
Україна отримала перший транш нового кредиту МВФ у розмірі 1,89 млрд дол. Другий транш кредиту очікується в грудні, проте для цього необхідно виконати всі параметри програми співпраці з МВФ.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас