Fitch: Найбільший український сільгосппостачальник отримав рейтинг В — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Fitch: Найбільший український сільгосппостачальник отримав рейтинг В

325
Міжнародне рейтингове агентство Fitch присвоїло компанії Rise Group NV, афілійованій з сільськогосподарською компанією Райз (Київ), довгостроковий рейтинг В- із зобов'язань в іноземній і національній валюті, а також рейтинг BBB (ukr) за національною шкалою.
Агентство також присвоїло планованому випуску єврооблігацій Райзу на суму як мінімум 150 млн дол. попередній рейтинг В- і рейтинг обіговості активів RR4.
У відповідності зі шкалою Fitch, рейтинги групи В означають наявність певних кредитних ризиків при обмеженому запасі міцності. Рейтинг обіговості активів на рівні RR4 означає середні перспективи обіговості коштів при дефолті.
Холдинг Райз - один з найбільших постачальників насіння, засобів захисту рослин, мінеральних добрив та сільськогосподарської техніки в Україну. Заснований в 1992 році. З 2000 року - провідний учасник ринку сільгосппродукції в Україну.
Як повідомлялося, раніше міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings присвоїло холдинговій компанії аграрної групи Мрія довгострокові рейтинги дефолту емітента (РДЕ) в іноземній і національній валюті на рівні B- з прогнозом "стабільний".
Також Fitch присвоїло планованим облігаціям Мрії на суму $ 300 млн очікуваний рейтинг B- і очікуваний рейтинг обіговості активів RR4.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас