Головним редактором українського Forbes стане перший заступник главреда російського — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Головним редактором українського Forbes стане перший заступник главреда російського

110
Медіа-група United Media Holding (UMH), яка в серпні підписала договір про право видавати всесвітньо-популярний діловий тижневик Forbes, призначила головним редактором журналу Володимира Федорина, який обіймав посаду першого заступника головного редактора російського випуску журналу.
Як повідомляється в прес-релізі United Media Holding, основне завдання В. Федорина, який приступить до своїх обов'язків з 1 грудня, на найближчі місяці - формування сильної редакції і підготовка перших номерів журналу.
Перший номер українського Forbes з'явиться в березні 2011 року.
"Завдання UMH зробити Forbes найуспішнішим діловим журналом на українському ринку з найкращими показниками довіри читачів і рекламними доходами протягом трьох років", - сказав президент холдингу Борис Ложкін, чиї слова наводяться в повідомленні.
В. Федорин у 2001-2005 роках був репортером, редактором відділу політики і економіки, заступником головного редактора ділової російської газети "Ведомости". У 2005-2008 роках обіймав посаду заступника головного редактора, керуючого редактора ділового тижневика SmartMoney. З лютого 2008 - перший заступник головного редактора Forbes в Росії.
До складу United Media Holding входить група компаній "Український Медіа Холдинг" і видавничий дім "Популярна преса", який керує бізнесом у Росії.
До холдингу входить 45 медіапроектів, у тому числі українські журнали "Гроші", "Фокус", "Футбол", "Теленеделя", газети "Комсомольська правда в Україні" та "Аргументи і Факти в Україні", радіостанції "Авторадіо" , "Європа плюс Україна", "Радіо "Алла", "Джем FM", інтернет-проекти football.ua, "Хайвей", портал i.ua. В Росії холдинг видає журнали "Теленеделя","Футбол", "Успіхи і поразки". Холдинг також володіє роздрібною мережею газетних торгових точок (понад 800) "Твоя преса" та двома друкарнями в Києві та Українці (Київська обл.).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас