Мусульманин випадково розлучився зі своєю дружиною через Інтернет — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мусульманин випадково розлучився зі своєю дружиною через Інтернет

108
Житель Катару, мусульманин за віросповіданням, випадково розлучився зі своєю дружиною під час розмови по Skype.
Під час розмови по Skype зі своєю дружиною чоловік жартома три рази повторив слово "талак", що в перекладі з арабської означає "я розлучаюся з тобою". Однак реальних намірів розірвати шлюб він не мав.
Вся проблема полягає в тому, що, згідно з ісламськими законами, слово "розлучення", сказане чоловіком дружині три рази, означає, що шлюб між подружжям розірвано. А от щоб вступити у повторний шлюб, дотепному чоловіку доведеться чекати, поки його екс-кохана вийде заміж за іншого чоловіка, вступить з ним у близькі стосунки, а потім розлучиться.
"Я погано розбираюся в ісламі, і не думав, що звичайний жарт може закінчитися реальним розлученням. Ми кохаємо одне одного, хочемо бути разом і сподіваємося знайти хоч якийсь вихід", - написав зневірений чоловік в одну з місцевих ісламських семінарій.
Однак семінарія винесла своє рішення, опублікувавши фетву, згідно з якою вже колишня дружина нещасного "жартівника" повинна укласти шлюб з іншим чоловіком, розлучитися з ним і тільки потім повернутися до свого екс-чоловіка. Все це як мінімум займе півроку.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас