Низка важливих подій очікується на цьому тижні у США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Низка важливих подій очікується на цьому тижні у США

Казна та Політика
755
Після свята Хеллоуін, яке святкували в неділю, інвестори повернулися до роботи, і календар на цьому тижні буде наповнений подіями. Потік економічних даних, проміжні вибори і засідання Федеральної резервної системи (ФРС), присвячене грошово-кредитній політиці, можуть несподівано вплинути на економічні перспективи, пише Dow Jones Newswires.
Зазвичай на першому тижні будь-якого місяця домінує звіт із зайнятості. Але вибори і засідання ФРС можуть зменшити його значення. Проміжні вибори пройдуть у вівторок, і їх результати, можливо, прояснять майбутню податкову політику та інше законодавство, яке вплине на економічну активність.
Між тим, багатьма очікується, що ФРС представить свій план подальшого пом'якшення грошово-кредитної політики за результатами свого дводенного засідання в середу.
Інвестори вже роблять ставку на те, що ФРС прийме ще одну масштабну програму покупки активів. Єдине питання залишається з приводу масштабів, термінів і графіка покупок. Оскільки подробиці відсутні, інвестори, можливо, будуть розчаровані, якщо масштаби покупок не відповідатимуть їх очікуванням.
Враховуючи ці події, дані, ймовірно, матимуть другорядне значення. Але на цьому тижні будуть опубліковані важливі звіти.
Найбільш важливим, природно, буде звіт із зайнятості, який вийде в п'ятницю. Економісти, опитані Dow Jones Newswires, чекають, що загальна кількість робочих місць поза сільським господарством в жовтні збільшилась на 60 000 після звільнень працівників, найнятих для проведення перепису, що викликало падіння показника на 95 000 у вересні.
Вплив звільнень цих працівників вже майже завершився, але тепер уряди штатів і органи місцевої самоврядності розпочали звільнення своїх співробітників. Внаслідок цього кількість робочих місць лише в приватному секторі, як очікується, збільшиться у жовтні на 78 000 після зростання на 64 000 місяцем раніше.
В жовтні безробіття, за прогнозами, залишиться на рівні 9,6%.
Два дослідження, проведених Інститутом управління постачаннями (ISM), дадуть картину активності в ділових колах. Виробничий звіт, опублікований в понеділок, виявився кращим прогнозу: індекс менеджерів із постачання (PMI) в жовтні виріс до 56,9 проти 54,4 у вересні. Індекс менеджерів із постачання (PMI) для невиробничої сфери ISM, які буде опублікований в середу, як очікується, виріс до 53,5 з 53,2.
Продажі автомобілів в жовтні згідно з даними, які будуть оприлюднені в середу, дадуть уявлення про те, як споживачі почали IV квартал. За серединним прогнозом, продажі автомобілів у жовтні збільшились на 11,9 млн на рік проти зростання на 11,7 млн у вересні.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас