Персонал лондонського метро у вівторок буде страйкувати проти скорочень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Персонал лондонського метро у вівторок буде страйкувати проти скорочень

Казна та Політика
112
Одноденний страйк працівників лондонського метрополітену, призначений на вівторок, перешкоджатиме пересуванню мільйонів чоловік, повідомила британська газета Guardian.
Видання нагадує, що працівники метрополітену страйкують проти планів посібника зі скорочення 800 робочих місць у квиткових касах. На їх думку, це рішення поставить під загрозу безпеку роботи метрополітену в години його відкриття.
У вівторок акції протесту проведуть працівники станцій метрополітену, технічний персонал, а також машиністи.
Тим часом представники компанії Tf, яка управляє суспільним транспортом Лондона, повідомили, що робота метрополітену нормалізується лише до ранку четверга. Компанія планує виділити 100 додаткових автобусів, а також річкові трамвайчики, щоб жителі столиці змогли добратися до роботи.
Крім того, Tf розпорядиться призупинити дорожні роботи.
Мер Лондона Борис Джонсон назвав страйк безглуздим. "Акція керівників профспілок може викликати певні незручності, однак ми рішуче готові забезпечити пересування жителів столиці, надавши велику кількість альтернативних варіантів", - сказав мер.
Раніше повідомлялося, що 7 вересня, 3 і 26 жовтня понад 10 тис. співробітників лондонського метро вже проводили 24-годинні страйки, які істотно перешкоджали переміщенню 3,5 млн жителів міста.
Представники профспілок ухвалили рішення щодо проведення декількох страйків після того, як на початку вересня переговори з керівництвом метро закінчилися безрезультатно.
Проведення страйку заплановане також на 28 листопада.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас