У Черкасах припинено діяльність конвертаційного центру — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Черкасах припинено діяльність конвертаційного центру

Кримінал
613
У Черкасах співробітники Головного управління із боротьби з організованою злочинністю Міністерства внутрішніх справ України викрили організовану злочинну групу, учасники якої створили потужний центр конвертації, повідомила прес-служба ГУБОЗ МВС України.
"Встановлено, що зловмисники зареєстрували на підставних осіб кілька фіктивних суб'єктів підприємницької діяльності, реквізити, печатки і рахунки яких використовувалися для транзиту безготівкових коштів з метою їх подальшого незаконного переведення в готівку. За даними правоохоронців, щомісячно через "конверт" незаконно проходило близько 30 млн грн.", -зазначається у повідомленні.
При проведенні обшуків в офісі фінансових шахраїв і філії одного з банків, через касу якого видавалася готівка, вилучені оргтехніка, системи "банк-клієнт", фінансово-господарська і бухгалтерська документація, печатка і інші речові докази.
Головне слідче управління МВС України порушило кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2, 3 ст.205 Кримінального кодексу України (фіктивне підприємництво) і ст.358 (підробка документів, печатки, штампів і бланків, їх збут, використання підроблених документів).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас