УЄФА подала до суду на Марангоса — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

УЄФА подала до суду на Марангоса

261
Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) подав позови до судів Швейцарії і Кіпру на члена правління футбольної асоціації Кіпру Спіроса Марангоса, який заявив, що нібито має доказу підкупу Україною і Польщею членів виконкому УЄФА для отримання права на проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року.
Як повідомляється на офіційному сайті УЄФА, в п'ятницю, 29 жовтня, союз офіційно подав юридичну скаргу до Швейцарського кримінального суду на Марангоса у зв'язку зі все ще необґрунтованими звинуваченнями, які псують репутацію організації, озвученими в пресі відносно голосування в 2007 році із вибору місця проведення фінальної частини Євро-2012.
Паралельно УЄФА подала судовий позов на Кіпрі на найвищому рівні, звернувшись до генерального прокурора країни.
"УЄФА змушена звернутись до суду, по-перше, аби встановити, чи має С.Марангос якісь докази і для своїх заяв. По-друге, для захисту честі і доброго імені УЄФА і європейського футболу в цілому, які серйозно постраждали від заяв С.Марангоса", - наголошується у повідомленні.
Нагадаємо, 24 жовтня німецьке видання Sueddeutsche Zeitung повідомило, що член правління футбольної асоціації Кіпру нібито має докази підкупу Україною і Польщею членів виконкому УЄФА для отримання права на проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року
Пізніше УЄФА пообіцяла ініціювати розгляд судової справи відносно члена ради директорів футбольної асоціації Кіпру Спіроса Марангоса.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас