У Німеччині розбазарено мільйони держкоштів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Німеччині розбазарено мільйони держкоштів

Казна та Політика
252
У Німеччині масштаби державних коштів, що бездумно розтрачуються, не стають меншими, свідчить оприлюднена вчора чергова щорічна доповідь Союзу платників податків, повідомляє "Німецька хвиля" із посиланням на DAPD.
Представляючи доповідь, глава союзу Карл Хайнц Деке зазначив, що і цього разу через недбалість чиновників і недостатній контроль за витрачанням коштів витрачено багатомільйонні суми. В зв'язку з цим Союз платників податків знов звернувся до уряду із закликом притягнути до відповідальності всіх винних в прийнятті неправильних рішень.
В так званій "Чорній книзі" наводяться 127 фактів легковажного поводження з грошима платників податків. Зокрема, більше 45 млн євро витрачено на реалізацію помилкового проекту - зведення 20-кілометрової стіни зі звукоізоляції уздовж однієї з ділянок залізниці.
А в Берліні в ході реконструкції адміністративного комплексу будівель бундестагу 7,5 млн євро витрачено на будівництво підземного тунелю для переходу з одного корпусу в іншій. Тим часом, на думку фахівців, будівництво в цьому місці перехідного містка обійшлося б набагато дешевше.
За матеріалами:
Фінмаркет
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас