Приватбанк знизив тарифи на оформлення дорожніх чеків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк знизив тарифи на оформлення дорожніх чеків

Фондовий ринок
103
У грудні Приватбанк знизив тарифи на оформлення дорожніх чеків, що є одним із самих популярних у світі фінансових інструментів для подорожей і дозволяють забезпечити схоронність коштів і одержання наявних у будь-якій точці світу.
Як повідомив Заступник Голови Правління Приватбанку Юрій Кандауров, у рамках комплексу послуг для туризму і ділових поїздок Privat Trаvel, банк пропонує клієнтам оформлення дорожніх чеків Thomas Cook MasterCard і American Express, а також пластикових карт Visa Travel Money Cash Passport по самих оптимальних тарифах. Зокрема, сьогодні в Приватбанкові тариф за оформлення дорожніх чеків складає 0,8% від суми чека. Оформити чеки можна як у доларах США, так і європейській валюті Євро.
Також сьогодні клієнти банку мають унікальну можливість заощаджувати при покупці за рубежем товарів у мережі Global Refund (Tax Free). Приватбанк є єдиним банком в Україні, що надає послугу повернення частини ПДВ на придбані за рубежем товари в торгових крапках найбільшої міжнародної системи Global Refund. Виплати по чеках Global Refund у Приватбанкові здійснюються безкоштовно.
Довідка:
Приватбанк входить у число найбільших системних банків України. На сьогоднішній день банк обслуговує більш 3,3 млн. рахунків фізичних осіб. Національна мережа банківського обслуговування Приватбанку включає 1 368 філій і відділень по всій території країни. Банк має найбільшу в Україні мережу обслуговування пластикових карт: 550 банкоматів, 12 475 POS-терміналів і 1 658 пункту видачі наявних.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас