Податківці Закарпаття вилучили контрабандний одяг на 3 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податківці Закарпаття вилучили контрабандний одяг на 3 млн грн

Кримінал
195
Працівники податкової адміністрації в Закарпатській області вилучили велику партію товарів іноземного виробництва, яку незаконно перевозили по території Закарпаття. Про це повідомляє прес-служба ДПАУ.
На автодорозі "Київ-Чоп" в районі міста Свалява був зупинений вантажний автомобіль "ДАФ" з причепом. Водій автомобіля, житель Донецької області, надав товарно-транспортну накладну, за якою нібито здійснюється перевезення будівельних матеріалів і виробів із деревини.
Відправником значилось ужгородське товариство з обмеженою відповідальністю, одержувачем - сумське товариство.
При огляді з'ясувалося, що насправді перевозився асортимент нового чоловічого і жіночого одягу китайського виробництва (близько 27 тисяч одиниць одягу, упакованих в 211 поліетиленових пакунків): брюки, джинси, куртки, комбінезони, жакети, кофти, пальто, светри, шуби із натурального хутра.
Водій завантажився у Закарпатській області і, за його словами, про вміст пакунків нічого не знав. Крім того, він надав податковим міліціонерам ще десять декларацій на внутрішні перевезення, згідно з якими вантаж має бути доставлений в десять різних міст України.
Товарно-матеріальні цінності орієнтовною вартістю 3 мільйони гривень вилучено, вони знаходяться на зберіганні.
За матеріалами:
Главред
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас