Експерт: Обережність портфельних інвесторів може розвіятись після отримання Україною чергового траншу МВФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: Обережність портфельних інвесторів може розвіятись після отримання Україною чергового траншу МВФ

120
Обережність портфельних інвесторів може розвіятися після отримання Україною чергового траншу Міжнародного валютного фонду (МВФ). Про це повідомив директор департаменту брокерських послуг інвестиційної компанії Dragon Capital Андрій Дмитренко.
"Обережність портфельних інвесторів може розвіятися, коли Україна отримає черговий транш від МВФ, що стане відом після приїзду місії до України на початку листопада", - зазначив він.
За словами експерта, до цих пір на ринку спостерігається низька активність західних інвесторів, які після літнього затишшя так масово і не повернулися на українські майданчики. Частково такий низький інтерес з боку західних інвестфондів експерт пояснює новими політичними рішеннями в країні, зокрема відносно політреформи, а також на тлі майбутніх виборів до місцевих пор.
"В принципі, в Україні частенько спостерігається ситуація, коли фондовий ринок завмирає на тлі серйозних політичних змін, що сигналізує про вичікувальну позицію західних інвесторів", - зазначив А.Дмитренко.
Він додав, що реакція МВФ та інших міжнародних фінансових інститутів на політичні нововведення досить стримана, що говорить про прийнятність рішень влади, проте і не служить вираженням особливої підтримки.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас