Україні запропонували провести засідання Ради податківців при ЄврАзЕС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україні запропонували провести засідання Ради податківців при ЄврАзЕС

164
Рада керівників податкових служб при Інтеграційному Комітеті Євразійського економічного співтовариства прийняла рішення запропонувати українській стороні, що має статус спостерігача ЄврАзЕС, розглянути можливість проведення ХХVII засідання на території України одночасно з черговим засіданням Комітету Ради керівників податкових служб СНД. Про це повідомили в прес-службі ДПАУ.
Українську делегацію на нинішньому засіданні в Москві очолили заступник голови ДПА України Олексій Любченко і директор Департаменту контролю з відшкодування податку на додану вартість ДПА України Юрій Лордкипанідзе.
Під час ХХVI засідання Ради керівників податкових служб представники ДПА України ознайомилися із загальними особливостями відшкодування податку на додану вартість, системою відшкодування податку і структурою податкових служб країн ЄврАзЕС.
Крім того, українські податківці заслухали інформацію податкових служб держав - членів ЄврАзЕС із виявлення і припинення схем ухилення від оподаткування з використанням лізингових операцій (зокрема, відносно використання лізингових операцій з метою ухилення від сплати податків і легалізації злочинних доходів шляхом реалізації різних схем із залученням офшорних компаній ), а також ознайомилися з інформацією Федеральної податкової служби "Про практику вживання методів обліку платників податків в Російській Федерації із врахуванням змін, внесених до Податкового кодексу Російської Федерації".
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас