Порошенко робить широкий жест - на 140 метрів і ціною в 50 мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко робить широкий жест - на 140 метрів і ціною в 50 мільйонів

Казна та Політика
813
У Вінниці в рамках реконструкції верхньої і нижньої набережної уздовж Південного Бугу до кінця 2011 року буде встановлено найбільший у Європі фонтан вартістю майже 20 млн. грн.
Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив засновник добродійного фонду Петро Порошенко 21 жовтня у Вінниці.
За його словами, в рамках реалізації добродійного проекту з комплексної перебудови набережної у Вінниці буде встановлено найсучасніший і найбільший у Європі фонтан. "Я переконаний, що цей фонтан стане символом Вінниці. Він матиме 60 метрів у висоту, 140 метрів розльоту. Сюди приходитимуть вінничани і гості міста, щоб побачити цей унікальний об`єкт", - сказав Порошенко.
Він відзначив, що загальна вартість всіх робіт перевищить 50 млн. грн.
"Тут будуть два найбільші і найкращі дитячі майданчики, куди б можна було прийти, і тут ніхто б не палив, не торгував алкоголем, не заробляв гроші", - сказав Порошенко.
За його словами, у правлінні фонду спочатку було вирішено інвестувати гроші у той об`єкт, яким потім зможе користуватися кожен вінничанин. "Не можна жити тільки виробничими показниками, потрібно давати можливість людям подивитися на щось прекрасне", - додав Порошенко.
Як повідомляв УНІАН, план реконструкції передбачає будівництво верхньої і нижньої набережної уздовж річки Південний Буг завдовжки 700 м, реконструкцію аванкамери насосної станції, розчищання річки уздовж набережної і впорядкування довколишньої території загальною площею 16,5 тис. кв. м.
Фонд Порошенко працює вже більш як 10 років. У містах України фонд, зокрема, встановлює дитячі майданчики, бере участь у відновленні православних храмів і відродженні християнських святинь, а також бере активну участь у програмі "Зігрій любов`ю дитину", в рамках якої 11 багатодітних сімей Вінниччини одержали матеріальну допомогу.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас