Держкомпідприемництва погодило спрощення реєстрації фермерського господарства — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держкомпідприемництва погодило спрощення реєстрації фермерського господарства

Аграрний ринок
271
Держкомпідприемництва погодило представлений Мінагрополітики законопроект, що спрощує процедуру реєстрації фермерського господарства і який скорочує кількість дозвільних документів, необхідних для початку підприємницької діяльності в галузі сільського господарства. Про це повідомили в прес-службі відомства.
"Якщо раніше бажаючий створити фермерське господарство повинен був пройти відбір у професійній комісії з питань створення фермерських господарств, склад якої формувався районною або міською радою, то після прийняття законопроекту згадана норма буде виключена", - говориться в повідомленні.
Як відзначили в прес-службі, громадяни, зацікавлені в розвитку власного фермерського господарства, повинні будуть подати клопотання про виділення їм земельної ділянки і документи про наявність досвіду роботи в сільському господарстві або необхідну сільськогосподарську освіту.
Такі зміни, на думку фахівців, поліпшать умови для початку виробництва сільгосппродукції та розвитку фермерського господарства.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас