Жінка із мішком для сміття на голові намагалась пограбувати магазин — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Жінка із мішком для сміття на голові намагалась пограбувати магазин

Кримінал
122
44-річна Ноемі Душен спробувала пограбувати ювелірний магазин, надівши на голову як маску чорний пакет для сміття, пише The Daily Mail. Інцидент стався кілька днів тому в Ель-Пасо, штат Техас.
Випадок зафіксували встановлені на вулиці і в магазині камери відеоспостереження. На вилучених поліцією записах видно, що Душен відправилася на злочин разом зі спільником, який повинен був зустріти і забрати її після пограбування. Він чекав її недалеко від ювелірного магазина і охороняв привезене із собою інвалідне крісло.
Сама жінка з пакетом на голові увійшла до будівлі магазина і, погрожуючи власниці торговельної точки мисливським ножем, зажадала віддати їй "все". Проте власниця ювелірного магазина Лінда Бредлі не розгубилася і почала чинити опір. Їй вдалось знешкодити жінку і діждатися поліцію.
Бредлі розповіла, що вона не злякалася невдалого грабіжника через її безглуздий зовнішній вигляд, а також тому, що власниця магазина зрозуміла, що зловмисниця не може швидко бігати. "Ви не можете злякатися, коли стикаєтеся з кимось, у кого на голові чорний мішок, а на додачу ця людина не може бігати", - зазначила господарка магазина.
Ноемі Душі і її спільник, яким виявився 45-річний Луіс Дель Кастілльо, були заарештовані.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас