Європарламент буде відстежувати місцеві вибори в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Європарламент буде відстежувати місцеві вибори в Україні

103
Європейський парламент прийняв рішення направити до України делегацію, аби відстежувати вибори до місцевих органів влади, які відбудуться 31 жовтня.
Як повідомили в Європейському парламенті, відповідне рішення було прийняте в понеділок пізно увечері. "Не спостерігати, але відстежувати - ми не посилаємо офіційних спостерігачів на місцеві вибори. Вони забезпечуватимуть політичну присутність Європарламенту", - зазначили в Європарламенті.
За прийнятим рішенням, делегація складатиметься із депутатів Європарламенту, які входять до складу делегації зі зв'язків із Україною, а очолить її співголова, депутат від Польщі Павло Коваль.
Остаточна кількість депутатів ще не відома, оскільки "список відкритий". "Вони повинні були їхати до України 30 жовтня на регулярне засідання міжпарламентської делегації, а зараз було прийнято рішення продовжити їх перебування в Україні", - пояснили в парламенті суть рішення.
В теперішній час в Європарламенті продовжується робота над тим, аби намагатися отримати для європейських парламентарів документи із Центральної виборчої комісії, які могли б забезпечити доступ до виборчих дільниць.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас