Азаров: Держбюджет на 2011 рік буде прийнятий не пізніше 10 грудня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: Держбюджет на 2011 рік буде прийнятий не пізніше 10 грудня

Казна та Політика
114
Закон про державний бюджет України на 2011 рік буде прийнятий не пізніше 10 грудня поточного року. Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров в ефірі Херсонської обласної телерадіокомпанії.
Він підкреслив, що прийняття бюджету залежить від прийняття Податкового кодексу, на базі якого він має бути розроблений. "Нас зараз затримує лише одна обставина - це прийняття Податкового кодексу. Як тільки буде прийнятий Податковий кодекс, відразу ж уряд подасть до парламенту бюджет. Він буде прийнятий, як я думаю, не пізніше за 10 грудня. Це дасть можливість всім областям, районам, містам прийняти до нового року свої бюджети для того, аби ми з 1 січня розпочали життя із новим бюджетом", - сказав М.Азаров.
Як повідомлялося, 23 вересня ц.р. в ефірі Першого національного телеканалу прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив, що Податковий кодекс у Верховній Раді необхідно прийняти до кінця жовтня аби в листопаді уряд представив проект держбюджету на 2011 рік, розроблений на підставі цього кодексу, і до кінця року були прийняті всі місцеві бюджети.
Нагадаємо, проект Податкового кодексу України був прийнятий Верховною Радою в першому читанні 7 жовтня 2010 року. За словами голови Верховної Ради України Володимира Литвина, парламент має намір розглянути в другому читанні проект Податкового кодексу 4 листопада.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас