Збиток Bank of America у III кварталі перевищив 7 млрд дол — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Збиток Bank of America у III кварталі перевищив 7 млрд дол

Казна та Політика
185
Чисті збитки одного з найбільших американських фінансових інститутів Bank of America (BOFA) в III кварталі 2010 року перевищили $7 млрд., проти збитку у розмірі $1 млрд роком раніше. Такі дані наводяться в опублікованому сьогодні фінансовому звіті кредитора.
Збитки в перерахунку на акції склали $0,77 проти $0,26, зафіксованих роком раніше.
Доподатковий збиток склав $5,9 млрд дол. проти збитку у розмірі $1,98 млрд в липні-вересні минулого року. Загальна виручка Bank of America із вирахуванням відсоткових витрат додала в III чвертях 2,5% в річному обчисленні - збільшившись до $26,7 млрд.
В банку зазначають, що показники враховують разові чинники, у тому числі "паперовий" збиток у розмірі $10,4 млрд, що відноситься до Global3D Card Services на тлі введення в США нових правил, що визначають розміри комісій з операцій з пластиковими картами. В середині літа BOFA прогнозував, що виручка від дебетових карт знизиться в квартальному вираженні на 80%.
Чистий прибуток кредитної організації без врахування негативної переоцінки goodwill був отриманий за звітний період у розмірі $3,1 млрд, або $0,27 за папір банку, тоді як аналітики чекали, що показник складе $0,16 за акцію.
Чистий збиток у січні-вересні склав $994 млн, тоді як роком раніше банк отримав прибуток у розмірі $6,47 млрд. Консолідована виручка BOFA із вирахуванням відсоткових витрат зменшилася на 7% - до $87,8 млрд.
Чистий збиток підрозділу іпотечного кредитування знизився за звітний період до $344 млн з $1,635 млрд проти III чверті минулого року. Виручка підрозділу збільшилась із $3,413 млрд до $3,744 млрд.
Bank of America - найбільший в США банк за розміром активів, і другій - за розмірами ринкової капіталізації, і частки на ринку кредитних карт та іпотечного кредитування. Штат співробітників кредитора, клієнти якого знаходяться в 150 країнах по всьому світу, складає 282,408 тис. осіб. На частку BOFA припадає 12,2% всіх депозитів у США. Банк входить до четвірки найбільших фінансових організацій США, його прямими конкурентами є Citigroup, JP Morgan Chase і Wells Fargo. Банк надає широкий спектр банківських послуг приватним та юридичним особам, у тому числі займається операціями на фондовому і товарному ринках, грошовими операціями і здійснює інвестиційно-банківську діяльність.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас