Експерт: Долар США переважно зміцнювався по відношенню до основних конкурентів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: Долар США переважно зміцнювався по відношенню до основних конкурентів

Валюта
723
Долар США на торгах в понеділок переважно зміцнювався по відношенню до основних конкурентів зважаючи на ослаблення тиску на ринок ідеї про другий етап кількісного пом'якшення, яке може зробити ФРС для підтримки національної економіки.
Основні валютні пари, як відзначають експерти X-Trade Brokers Ukraine, відштовхнулися від значимих технічних рівнів і наразі цілком можливий початок повномасштабної корекції.
З подій, що вплинули на розвиток торгів у понеділок, варто виділити чистий приплив капіталу в довгострокові активи щодо Штатів, який збільшився до $128.7 млрд., тоді як очікувалося зниження з $61.2 млрд. до $47.5 млрд.
Дана новина чинила значний тиск на конкурентів долара на початку американських торгів, ставши додатковим чинником в зміцненні валюти США разом з ослабленням ідеї про повторне проведення процедури кількісного пом'якшення ФРС.
Що стосується подальшого розвитку подій на валютному ринку, варто відзначити, що він багато в чому залежатиме від характеру макроекономічних даних щодо Штатів.
Схоже, зараз ринок може повернутися до позитивної кореляції макроданих і курсу долара. Із значимих показників, що публікуються у вівторок, варто виділити публікацію індексу економічних чекань ZEW по Німеччині і Єврозоні в цілому, дані по виданих дозволах на будівництво в Штатах, а також на рішення щодо відсоткової ставки Банку Канади.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас