Дані можуть дати сигнал про подальші дії ФРС США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дані можуть дати сигнал про подальші дії ФРС США

Фондовий ринок
707
Економічні звіти, наявні в календарі, поділять місце з виступами багатьох представників Федеральної резервної системи, запланованими на цей тиждень, пише Dow Jones Newswires.
Головні дані стосуються ринку житла і виробничої сфери. Обидва ці сектори будуть ключовими чинниками при прийнятті рішення Федеральною резервною системою (ФРС) США стосовно того, наскільки масштабним буде подальше кількісне пом'якшення. Зрушення політики ФРС, ймовірно, буде завершено під час засідань 2 і 3 листопада, але близько десятка представників ФРС, які вступлять на цьому тижні, мають прояснити критерій, що спровокує подальше пом'якшення.
Один з ключових звітів буде опублікований в четвер - звіт, що охоплює виробничу сферу в зоні відповідальності ФРС-Філадельфія. Згідно з опублікованими в понеділок даними, промислове виробництво в США у вересні знизилося на 0,2%. Економісти чекають, що індекс ділової активності ФРС-Філадельфія в жовтні зросте до 2,0 проти -0,7 у вересні. Виробничий індекс ФРС-Нью-Йорк, опублікований в п'ятницю, виявився вищим від прогнозу.
У вівторок будуть опубліковані дані щодо ринку житла у вересні. Згідно з серединним прогнозом, число закладок нових будинків у вересні впало на 4,2% до 573 000 в рік після зростання закладок на 10,5% в серпні. Число дозволів на будівництво, згідно з прогнозом, зросло на 1,2% до 578 000.
Згідно з представленим в понеділок звітом Національної асоціації будівельників житла США (NAHB), індекс ринку житла в жовтні зріс до 16 проти 13 у вересні.
Ще одних ключових даних чекають в четвер - тижневі дані про первинні заявки на допомогу з безробіття. Ці дані включатимуть платіжний період для звіту щодо зайнятості за жовтень. Число заявок трималося в районі 450 000-490 000 майже рік. Економісти чекають, що первинні заявки на тижні 10-16 жовтня складуть 455 000, що є недостатньо низьким показником для того, щоб передбачити упевнені темпи найму в жовтні.
Окрім виступів представників влади, ФРС в середу опублікує свою Бежеву книгу, яка є оглядом економічної активності, підготовленим для наступного засідання центрального банку США, присвяченого грошово-кредитній політиці.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас