Пауер Рейджер пограбував букмекерську контору — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пауер Рейджер пограбував букмекерську контору

Кримінал
67
Зловмисник, одягнений у костюм в стилі одного з героїв дитячого телевізійного серіалу "Пауер Рейнджери" пограбував відділення букмекерської контори William Hill в англійському графстві Дарем на півночі країни. Про це пише The Daily Telegraph.
Як розповіли в поліції, інцидент стався 15 жовтня. Чоловік в костюмі Пауер Рейнджера увійшов до приміщення букмекерської контри і, погрожуючи двом її співробітницям, зажадав віддати йому готівку з каси. Отримавши гроші, грабіжник сховався з місця злочину.
Судячи з опису злочинця, він був одягнений в костюм Синього Рейнджера. На нім був синій спортивний костюм з білою смугою на грудях. Крім того, на грабіжнику була сріблястий-чорна маска. Поки поліції не удалося вийти на слід злочинця.
Костюми супергероїв, а також персонажів коміксів і фільмів користуються популярністю серед грабіжників. Особливо часто злочинці звертаються до образу героя фільму "Зоряні війни" Дарта Вейдера, але не рідкі і випадки, коли зловмисники вбираються в костюми позитивних героїв, наприклад, Бетмана.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас