У Азарова невдоволені Києвом: працював у негативному режимі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Азарова невдоволені Києвом: працював у негативному режимі

Казна та Політика
206
Заступник міністра Кабінету міністрів Юрій Аністратенко розкритикував представників столичної влади, що останніми роками керували містом, за бездіяльність в питанні модернізації водно-каналізаційного господарства Києва, а саме - об'єктів Бортницької станції аерації.
"Я б хотів зазначити, що Київ в цьому плані до цього періоду працював у негативному режимі. У Запоріжжі станції працювали набагато краще. Досить нагадати, що проект був чотири роки (тому) розроблений і три роки він знаходився в бездіяльності. Устаткування було куплене, і воно просто лежало тут", - підкреслив Ю.Аністратенко.
Він також повідомив, що до кінця місяця, завдяки активізації влади Києва, очікується закінчення робіт із підсипання полів для мулу. "Після цього поля зможуть збирати мул протягом 5 років, а це означає, що є можливість технічно і економічно підготуватися по насосних, компресорних, очисних спорудах. обто, є резерв в Києва п'ять років - правильно підійти до тенденції очищення, правильно підійти і вирішити проблему", - зазначив заступник міністра Кабінету міністрів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас