The Walt Disney Company має намір розширити ліцензійний бізнес в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

The Walt Disney Company має намір розширити ліцензійний бізнес в Україні

522
The Walt Disney Company в 2010 році підписала перші ліцензійні угоди з українськими компаніями, надавши їм право випуску і дистрибуції продукції з використанням різних брендів Disney, і має намір розширювати цю діяльність.
Як повідомила генеральний менеджер The Walt Disney Company в Центральній і Східній Європі (ЦВЕ) Катаржина Вестермарк, право виробляти і продавати ліцензійні канцелярські товари для дітей отримали компанії ТОВ "Видавництво "Школярік" і ТОВ "ВІВАТ Дистрибуція".
"Як правило, ми виходимо на ринок разом із великими компаніями з панєвропейськими ліцензіями, як Lego або Mattel. А наступний крок - робота із місцевим бізнесом. "Школярік" і "Віват" - перші українські компанії, які отримали ліцензії, це перші спроби співпраці", - зазначила К.Вестермарк.
За її словами, The Walt Disney Company, як правило, співпрацює з виробниками іграшок, dvd-дисків і blue-ray-дисків, інших споживчих товарів, а також пропонує оформити у діснеївському стилі якусь частину торговельних площ, і вже здійснила подібний проект з Metro в рамках роботи шкільних базарів.
К.Вестермарк додала, що компанія має намір також співпрацювати в Україні з видавництвом "Егмонт" з випуску ліцензійних журналів. "У нас є партнер - компанія "Егмонт", в якої вже є чотири диснеївських журнали, орієнтованих на дітей та родину, а також великі амбітні плани з випуску іншої продукції", - пояснила вона.
Генеральний менеджер The Walt Disney Company додала, що в країнах Західна Європи в компанії є ще більше 100 магазинів, і їх поява можлива і в регіоні ЦВЕ.
Вона підкреслила, що відкриття телевізійного каналу Disney в Україні є лише початком активного діяльності компанії в Україні.
"На прикладі інших країн регіону ми бачимо, що канал Disney завжди був локомотивом, застрільником появи The Walt Disney Company на ринку зі всією лінійкою її продуктів", - зазначила вона.
The Walt Disney Company (TWDC) є одним з лідерів індустрії розваг і представлена п'ятьма бізнес-секторами: медіа-мережі, парки і курорти, студії, споживчі товари та інтерактивні розваги.
На минулому тижні компанія заявила про запуск канал Disney в Україні і намір повністю адаптувати його для українського ринку до кінця 2010 року.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас