Тимошенко не довіряє аудиту американської компанії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко не довіряє аудиту американської компанії

724
Екс-прем'єр-міністр, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко не довіряє результатам аудиту американської компанії , які перевіряли фінансову діяльність її уряду.
"Знайшли лише те, що гроші, які призначалися на екологію, я направила до Пенсійного фонду, і це є моїм найбільшим злочином", - сказала вона в ефірі телеканалу "Інтер".
Тимошенко також нагадала, що будучи прем'єр-міністром, вона зверталася до Генеральної прокуратури України з проханням перевірити діяльності Мінздраву, у тому числі закупівель медикаментів, проте у той час правоохоронні органи зловживань в цьому питанні не знайшли.
Вона також повідомила, що закупівлі медикаментів проводив нинішній міністр охорони здоров'я Зиновій Митник.
"А займався закупівлями сьогоднішній міністр охорони здоров'я уряду Азарова, до речі, він є його персональним лікарем", - підкреслила вона.
Нагадаємо, що 14 жовтня американська компанія Trout Cacheris озвучила попередні дані аудиту фінансово-економічної діяльності органів влади за період з 2008 року по перший квартал 2010 року. При цьому партнер Trout Cacheris Плато Качеріс прямо звинуватив уряд Тимошенко в крадіжці з державного бюджету.
Transparency International вже заявила, що подібні "аудити" дискредитують боротьбу з корупцією в країні і є "полюванням на відьом".
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас