Фігура жінкам дорожча, ніж сім'я — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фігура жінкам дорожча, ніж сім'я

124
В Європі склали рейтинг жіночих уявлень про щастя. Як виявилось, для західних представниць прекрасної статі найважливіше те, як вони виглядають, а зовсім не сім'я і кохання.
Так, рейтинг жіночих уявлень про щастя очолила підтримка власної ідеальної ваги. На думку більшості мешканок Євросоюзу, зайва вага - це вагоміша причина для серйозних переживань, ніж нездатність знайти собі ідеального партнера. Крім того, стрункість і краса для них приоритетніша, ніж романтичний зв'язок з близькою людиною.
Фахівці відзначають, що багато в чому такі результати пояснюються особливостями сучасної західної цивілізації. Зараз жіноча краса асоціюється в основному з хорошою фігурою, а люди, які страждають від зайвої ваги, сприймаються оточенням негативно.
Дане дослідження проводилося в Німеччині з 1984 по 2008 рік. Воно також показало, що затишна домівка значно важливіша від блискучої кар'єри.
Нагадаємо, минулого місяця співробітники клініки Мейо в Міннесоті довели, що жінки з пишними формами, а саме стегнами, живуть набагато довше від своїх стрункіших подруг. За словами медиків, фігура-груша свідчить про міцне здоров'я і здорове серце.
За матеріалами:
Утро
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас