Франція готова змінити імміграційне законодавство — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Франція готова змінити імміграційне законодавство

456
Франція готова внести зміни до свого імміграційного законодавства, щоб привести його у відповідність з вимогами Європейського союзу. Про це повідомив прес-секретар міністра закордонних справ Бернар Валеро.
За його словами, французьке керівництво готове внести до свого законодавства низку положень європейської директиви про право на вільне пересування громадян країн-членів ЄС усередині союзу.
"Це робиться з метою задовольнити вимогу Єврокомісії про збільшення юридичної прозорості і безпеки в рамках виконання цієї директиви", - відзначив Валеро.
При цьому представник МЗС Франції не повідомив, які конкретно зміни будуть внесені до французького законодавства, але відмітив, що інформація про це буде оприлюднена пізніше, передає ІТАР-ТАРС.
Нагадаємо, 29 вересня Єврокомісія, угледівши в депортації на батьківщину румунських і болгарських циганів порушення загальноєвропейських правових норм, зажадала від Парижа до 15 жовтня надати гарантії приведення в короткі терміни національного законодавства у відповідність з цими стандартами.
Інакше Брюссель оголосив про готовність почати стосовно Франції "процедуру ліквідації порушень" аж до передачі справи до Європейського суду юстиції.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас