Народні депутати стоять в черзі на квартири — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Народні депутати стоять в черзі на квартири

Казна та Політика
466
Народні депутати України вже давно не отримують у власність квартир, востаннє таке було "ще позаминулого скликання". Про це заявив секретар Комітету з питань регламенту, депутатської етики і забезпечення діяльності Верховної Ради, член фракції НУ-НС В'ячеслав Коваль, повідомляє "Україна молода".
За словами Коваля, останніми роками ніхто не будує квартир для депутатів, бо немає відповідних земельних ділянок, і ніхто з депутатів не отримував житла.
Парламентар, проте, відзначив, що це положення закону про статус народного депутата діє, і відповідна стаття закону не скасована.
Коваль відзначив, що в даний час близько 100 народних депутатів живуть в готелі "Київ", тому що на придбання квартир немає коштів.
Відповідаючи на запитання, коли востаннє давали житло депутатам, Коваль сказав: "Позаминулого скликання. Десь в період з 2002 по 2006 рік. І компенсацію на отримання житла також". Він відмітив, що це ж стосується і апарату Верховної Ради - житло працівники апарату не отримували багато років, і зараз черга величезна.
За матеріалами:
Главред
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас