У Китаї наречені приїхали на своє весілля на екскаваторі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Китаї наречені приїхали на своє весілля на екскаваторі

69
На півдні Китаю, на острові Хайнань, двоє закоханих вирушили реєструвати свій шлюб на екскаваторі, пише Metro. Ідея поїхати на церемонію на землерийній машині належала нареченій на ім'я Юй Цзе Цай, повідомляє "Лента.ру".
За словами нареченої, в первинні плани поїздка на екскаваторі не входила, проте їй і її коханому довелося скористатися таким незвичайним транспортом, бо через повінь на острові на легковій машині їздити по вулиці стало неможливим.
Проте, закохані вирішили не скасовувати і не переносити церемонію на інше число і захотіли одружитися, попри несприятливі обставини.
"Ми спеціально вибрали дату церемонії. Ця дата повинна принести нам щастя в майбутньому. Тому я просто не могла дозволити повені зупинити нас", - розповіла дівчина.
Вона умовила робітників на екскаваторі допомогти їй, її жениху і декільком гостям дістатися до місця реєстрації шлюбу, а потім забрати їх звідти і привезти назад. Водій землерийної машині пішов назустріч закоханим і звозив їх в потрібне місце.
Причиною повені на острові Хайнань стали проливні дощі, що обрушилися на південь Китаю, В'єтнам і Індонезію на початку жовтня. В результаті стихійного лиха на острові було зруйновано декілька тисяч будинків і сотні шкіл. Влада країни евакуювала близько півмільйона людей з тих районів, що постраждали через повінь найбільше.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас