Телеканал ВПС звільнив ведучого, який скандально прославився — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Телеканал ВПС звільнив ведучого, який скандально прославився

148
Телеканал ВВС усунув від ефіру телеведучого прогнозів погоди Томаша Шафернакера (Tomasz Schafernaker), який два місяці тому потрапив у курйозну ситуацію, повідомляє в четвер Sky News із посиланням на обізнане джерело.
Метеорологічна служба Met Office, яка співробітничає з телеканалом, вирішила перевести на допоміжні посади Шафернакера і ще декількох прогнозистів, пояснивши це необхідністю скоротити витрати.
Раніше Томаш вже не раз потрапляв у неприємні ситуації на роботі. Остання була пов'язана з непристойним жестом - виставленим середнім пальцем, який Шафернакер жартома показав своєму колезі-ведучому, який представив прогноз як "стовідсотково точний". Прогнозист думав, що телекамера вимкнена, проте попав у прямий ефір разом з жестом, який незграбно спробував видати за спробу почухати підборіддя.
Інші курйозні епізоди кар'єри Томаша пов'язані з вільностями, які він дозволяв собі при описі місць на метеорологічній карті. Так, Зовнішні Гебриди і захід Північно-Шотландського нагір'я ведучий назвав глушиною (nowheresville), Гластонбері - "брудним лайном" замість "брудного місця", а Девон - "Дияволом".
31-річний уродженець Польщі, Шафернакер почав роботу у відділі ВВС південний "Схід сьогодні" в 2001 році, а в основну структуру телерадіокомпанії перейшов в 2006-му. Цього року метеоролог отримав винагороду "Клубу телебачення і радіо" як кращий ведучий прогнозів погоди.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас