Литвин прогнозує подальші кадрові перестановки в уряді — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Литвин прогнозує подальші кадрові перестановки в уряді

Казна та Політика
291
Голова Верховної Ради Володимир Литвин прогнозує подальші кадрові перестановки в уряді.
Про це він сказав на прес-конференції в ході робочої поїздки до Ніжина (Чернігівська обл.) в п'ятницю.
На питання, чи будуть якісь кадрові зміни в уряді після набрання чинності закону про Кабінет міністрів, спікер сказав: "Будуть. Поглянемо".
Литвин нагадав, що три фракції, що пописали угоду про створення більшості в парламенті, підтвердили свій намір виконувати домовленості в кадрових питаннях спільно з президентом і урядом, і домовилися консультуватися щодо цих питань.
Як повідомлялося, 13 жовтня президент України звільнив Віктора Слауту з посади віце-прем'єра з питань агропромислового комплексу і призначив його своїм радником. Крім того, глава держави звільнив Володимира Сивковича з посади віце-прем'єра з силових питань і призначив його заступником секретаря Ради національної безпеки і оборони.
Після скасування політреформи 2004 року був ухвалений новий закон про Кабінет міністрів, згідно з яким в уряді передбачається чотири посади віце-прем'єрів, у тому числі один перший віце-прем'єр.
До цього в уряді було шість віце-прем'єрів: віце-прем'єр з питань "Євро-2012" Борис Колесников, віце-прем'єр з питань економіки Сергій Тігіпко, віце-прем'єр з питань регіональної політики Віктор Тихонов, Володимир Сивкович, Віктор Слаута, посаду першого віце-прем'єра обіймає Андрій Клюєв.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас