Суд заарештував голову Лівадійської селищної ради — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд заарештував голову Лівадійської селищної ради

Кримінал
154
Центральний районний суд Сімферополя 13 жовтня заарештував голову Лівадійської селищної ради (Велика Ялта, Крим) Анатолія Мамикіна за підозрою в незаконному виділенні в приватну власність майже 1 га землі на території Ялтинського гірсько-лісового заповідника. Про це йдеться в повідомленні прокуратури Криму.
"За поданням прокуратури судом узятий під варту звинувачений чиновник Лівадійської селищної ради", - сказано в повідомленні.
Прокуратура нагадує, що вилучення майже 1 га землі природно-заповідного об'єкту під забудову заподіяло 1,1 мільйона гривень збитку державі.
В процесі розслідування даної кримінальної справи встановлений також епізод зловживання владою посадовою особою при укладенні договору оренди пляжу, через заниження розміру орендної плати інтересам громади заподіяно збитку на суму майже 600 тисяч гривень.
Як повідомляло агентство, прокуратура і міліція 3 жовтня затримали Мамикіна за підозрою в незаконному виділенні 7 ділянок землі на території заповідника у власність громадян.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас