Картину Володимира Кличко пустять із молотка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Картину Володимира Кличко пустять із молотка

148
Картину українського боксера-важкоатлета Володимира Кличко виставлять на аукціон, повідомляє "Блик".
За інформацією видання, спортсмен закінчив роботу над своїм дебютним доробком 3 жовтня. Головною особливістю картини Кличко став обраний боксером спосіб створення твору. Справа в тому, що він "написав" картину, вдаряючи боксерськими рукавичками у полотно.
Крім картини чемпіона свыту за версіэю IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація) на аукціон будуть виставлені й інші лоти. Зокрема, виставити лот на торги має намір і старшого брата живописця-дебютанта, Віталій Кличко.
Кличк-старший має намір пустити з молотка можливість зустрічі з його братом на рингу незадовго до бою, що відбудеться 11 грудня в Німеччині. Власник цього аукціонного лота зможе привітати Володимира Кличко та привітати на традиційному виносі чемпіонських поясів на ринг.
Крім братів Кличко в аукціоні братиме участь тенісист Борис Беккер, яикй виставить на торги ракетку і можливість провести з ним виставковий матч. Також до аукціону збираються приєднатися учасники німецької рок-групи Scorpions.
Аукціон планується провести 1 листопада в Києві. Організацією торгів займеться фонд братів Кличко.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас