Кожен п'ятий росіянин раз на тиждень замислюється про звільнення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кожен п'ятий росіянин раз на тиждень замислюється про звільнення

139
Кожен п'ятий працюючий росіянин думає про звільнення щотижня, показало опитування, проведене дослідницьким центром рекрутингового порталу Superjob.ru.
Найчастіше росіяни готові покинути робоче місце через конфлікти з керівництвом, маленьку зарплату або її частих затримок.
Десята частина опитаних працівників (10%) міркує про звільнення щодня, а ще 11% - декілька раз на день. Більшість із них зізнаються, що вибрали не ту професійну сферу, інші не можуть звикнути з відсутністю кар'єрних перспектив.
Раз на місяць про звільнення замислюються 14% росіян, в основному це відбувається напередодні зарплати. Ще 10% респондентів думають на цю тему раз на півроку. Тих, кого подібні думки тривожать лише раз на рік, не так багато - 5%.
Варто відзначити, що жінки замислюються про звільнення з нинішнього місця роботи частіше за чоловіків. Крім того, серед тих, хто обмірковує своє звільнення декілька разів на день, переважають росіяни з невисокими прибутками - до 20 тисяч рублів на місяць (17%).
У тому, що вони задоволені нинішньою роботою і навіть не думають про те, щоб її покинути, зізналися 16% росіян. Чоловіків серед них більше, ніж жінок (19% проти 13%). Частіше за інших у злагоді з роботодавцем перебувають і респонденти, чий оклад перевищує 50 тисяч рублів на місяць (20%).
За матеріалами:
Газета.Ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас