Біля ЦУМу відкриють величезний паркінг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Біля ЦУМу відкриють величезний паркінг

166
Власники Центрального універмагу на Хрещатику обговорюють концепцію його реконструкції. Про це газеті "Сегодня" повідомив Антон Гливинський, керівник департаменту корпоративних комунікацій компанії "Еста-холдинг", яка у вересні придбала частину акцій ЦУМу.
"Зовні ми нічого чіпати не будемо, оскільки це історична і всіма улюблена будівля. ЦУМ так і залишиться п'ятиповерховим. Головна новина - біля універмагу обов'язково з'явиться величезний паркінг. Зараз там паркуватися просто ніде", - розповів Гливинський.
За його словами, ЦУМ збережеться як цілісний ансамбль, але всередині нього чекають великі зміни. "Ми розглядаємо різні варіанти нового формату магазину. І повинні до кінця року визначитися, чи буде він, як ГУМ в Москві, галерейним - з рядами магазинів на всіх поверхах і вільним простором усередині, чи класичним універмагом - з різними відділами. Поки схиляємося до концепції знаменитого "Херродсу" в Лондоні", - заявив виданню Гливинський.
У киян своє бачення ЦУМу. "Зараз це єдине місце, де можна купити відносно дешеві й нормальні речі. Якщо це буде елітний магазин, то я категорично проти", - говорить бухгалтер Олена Фролова.
"А я вважаю, що ЦУМу потрібне оновлення. Самий центральний магазин - і так убогий, по-радянськи. Я б хотіла, щоб тут була модна галерея з найбільш брендовими магазинами, суператракціони. ЦУМ має бути обличчям європейського міста", - вважає менеджер будівельної компанії Віра Єфименко.
Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що компанія "Еста-холдинг", що входить до структури СКМ Рината Ахметова, викупила пакет акцій Центрального універмагу на Хрещатику і має намір його модернізувати.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас