Бойко відсудив у Коломойського 89,9 млн грн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бойко відсудив у Коломойського 89,9 млн грн.

Казна та Політика
408
Госпсуд Дніпропетровської області задовольнив позов Ілліч-сталі, яка контролює Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча, проти підприємства Комінмет на загальну суму 89,9 млн грн.
Ці гроші підприємство групи Приват Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова заборгувало маріупольському меткомбінату за постачання плоского прокату, використовуваного для виробництва труб, пише газета.
Так, суд визнав факт невиконання умов дніпропетровським підприємством за двома договорами, укладеними в 2009 році. За першим контракт, укладеним у вересні 2009-го, Комінмет заборгував в загальній сумі 61 млн. грн. За другим, підписаним вже в грудні минулого року, - 28 млн. грн.
Спершу керівництво ММК ім. Ілліча намагалося домовитися з представниками Комінмету полюбовно. Проте успіху подібні спроби не мали, і справа перейшла до суду. "Ми їм допомагали 15 років і хотіли вирішити це питання за допомогою переговорів. Але вони не захотіли навіть надавати нам графік погашення заборгованості, тому ми і подали до суду", - пояснив виданню позицію свого підприємства голова правління ММК ім. Ілліча Володимир Бойко. У результаті ММК ім. Ілліча з травня взагалі припинив постачання прокату Комінмету. "Зараз ми їм нічого не вантажимо", - відзначив Бойко.
ММК ім. Ілліча спеціалізується на виробництві листового прокату, залізорудного агломерату, передільного чавуну, литих і катаних слябів, безшовних і зварних труб і газових балонів. 2009 рік ММК ім. Ілліча закінчив зі збитком в 255,9 млн грн.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас