Комбінезон інженера BP став хітом продажів серед костюмів для Хеллоуїну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Комбінезон інженера BP став хітом продажів серед костюмів для Хеллоуїну

75
Ідея випустити таке вбрання для свята належить компанії Fun World, що спеціалізується на костюмах і аксесуарах для Хеллоуїну.
"Цей бізнес є віддзеркаленням тих подій, які відбуваються в світі. Ідея святкування Хеллоуїну заснована на страху, а популярність костюма спеціаліста BP свідчить про те, що люди злякані ситуацією, що сталася", - відзначив виконавчий віце-президент Fun World Алан Геллер.
За словами представника компанії, до нинішнього моменту в США розпродано більше десяти тисяч костюмів спеціаліста з усунення наслідків витоку нафти в Мексиканській затоці. Геллер підкреслив, що частина коштів, виручених від продажу вбрань інженера BP, буде передана на допомогу постраждалим від найбільшої екологічної катастрофи в історії країни.
Нагадаємо, що аварія на буровій платформі Deepwater Horizon в Мексиканській затоці сталася в квітні 2010 року. Як згодом з'ясували фахівці BP, до витоку нафти призвели хибні розрахунки інженерів компанії про тиск у свердловині. Остаточно усунути витік удалося лише на початку серпня.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас