Німці не вірять в успіхи модернізації економіки РФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німці не вірять в успіхи модернізації економіки РФ

Казна та Політика
324
Президент Німеччини Крістіан Вульф 11 жовтня почне чотириденний візит до Росії, в рамках якого обговорить з президентом Дмитром Медведєвим і прем'єром Володимиром Путіним співпрацю Німеччини і РФ у процесі модернізації.
В той же час, напередодні цього візиту німецькі інвестори піддали різкій критиці процеси модернізації російської економіки, передає Duetsche Welle.
Російсько-німецька зовнішньоторговельна палата провела опитування п'ятдесяти найбільших німецьких компаній, представлених в Росії, на предмет економічної кон'юнктури в 2010 році. І 55% опитаних заявили, що не помітили змін у цьому напрямі. Особливій критиці німецькі підприємці піддали бюрократизм і корупцію в країні, а також проблеми у сфері митного та міграційного законодательств. Лише 15% німецьких компаній визнали, що перші результати процесу модернізації позитивно позначилися на їх роботі.
І проте, 87% опитаних фірм заявили про зростання продажів до 60% в порівнянні з першим півріччям 2009 років. Крім того, 60% компаній прогнозують збільшення обсягів продажів і надалі, і лише 16% - скорочення.
Особливо різке збільшення продажів вітали найбільші підприємства будівельної галузі і автоіндустрії, що сильно постраждали від економічної кризи.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас