Прокуратура відкрила справу проти ще одного кримського мера — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прокуратура відкрила справу проти ще одного кримського мера

Кримінал
473
Прокуратура АР Крим порушила кримінальну справу відносно Гурзуфського селищного голови.
Чиновник звинувачується в тому, що незаконно виділив комерційній структурі дві земельні ділянки площею 1,3 га. Ділянки виділялися нібито для зберігання плавзасобів, але на них фактично будується житловий комплекс площею 65 тис. кв.м. Крім того, фірмі була необґрунтовано занижена орендна плата за користування цими ділянками.
При цьому прокуратура Криму заперечує, що справи проти кримських мерів і селищних голів якось пов'язані із місцевими виборами. "Повідомлення про "політичну складову" при проведенні досудового слідства із кримінальних справ і наглядової діяльності не відповідають дійсності", - говориться в заяві прокуратури.
Раніше були заарештовані заступник головного архітектора Ялти і начальник управління екологічної інспекції Південно-кримського регіону. Вони звинувачуються в незаконному узгодженні виділення земель в заповідних об'єктах парку-пам'ятки "Місхор" і Ялтинському гірничо-лісовому природному заповіднику.
Председателю Алупкинського міської поради, головному архітекторові і землевпорядникові вибраний запобіжний захід у вигляді висновку під варту. Чиновники були затримані у справі про незаконне вилучення земель дитячого протитуберкульозного санаторію ім. Боброва.
3 жовтня був затриманий голова Лівадійської селищної поради. Останній підозрюється в незаконному вилученні земель в Ялтинському гірничо-лісовому природному заповіднику. 4 жовтня було порушено справу за фактом перевищення службових повноважень Алуштинським міським головою.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас