Янукович: Існує загроза поглинання економіки України Росією — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович: Існує загроза поглинання економіки України Росією

Казна та Політика
666
Президент України Віктор Янукович визнає, що загроза поглинання економіки України Росією існує.
"Є така загроза - поглинання економіки України Росією. Вона є, але Україна така інтегрована вже в світову економіку, що сьогодні це мало впливає. Але ми стежимо. І Росія це розуміє. Я постійно говорю: ви такі великі - ну поступіться нам в одному питанні, в іншому, третьому. Це завжди було так. І вони, до речі, цього дотримуються", - сказав він в інтерв'ю програмі "Шустер Live" в п'ятницю увечері.
За словами президента, не завжди російській стороні цього хочеться, "але ми прагнемо їх переконувати фактами, прикладами в тому, що це вигідно у тому числі і Росії". "Їм вигідно, аби Україна розвивалася, тому що це теж споживчий ринок колосальний. А нам вигідно, аби і Росія розвивалася, тому що 40 мільярдів доларів у нас товарообіг з ними", - пояснив він.
Янукович також підкреслив, що підтримує постійний зв'язок з президентом і прем'єр-міністром Росії - Дмитром Медведєвим і Володимиром Путіним. "У нас солодких розмов дуже мало. У нас дуже багато принципових розмов, і, природно, кожен захищає свої національні інтереси", - сказав він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас