Київрада виділила "Київенерго" земельні ділянки для будівництва 4електростанцій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київрада виділила "Київенерго" земельні ділянки для будівництва 4електростанцій

Енергетика
283
7 жовтня рішенням сесії Київської міської ради АК "Київенерго" виділено земельні ділянки для будівництва чотирьох об’єктів Київенерго до проведення фіналу чемпіонату з футболу ЄВРО-2012 - підстанцій "Університетська", "Московська", "Брест-Литовська" та "Лук’янівська". Загалом Київенерго має підготувати до Євро-2012 понад 10 об’єктів.
"Загалом на виділення всіх земельних ділянок ми чекали вже понад чотири роки. Наразі проводяться тендери з вибору генерального підрядника по будівництву цих підстанцій. Власне проведення робіт заплановане на початок 2011 року", - сказав заступник директора з забезпечення виробництва АК "Київенерго" Євген Трухачов.
Реалізація в повному обсязі програми з будівництва нових підстанцій 110 кВ допоможе Києву вирішити проблему з дефіцитом електроенергії в столиці. Загалом Компанія планує витратити у 2011 році на будівництво об’єктів для Євро-2012 близько 800 млн. грн.
"Залишається відкритим питання ще по багатьом земельним ділянкам для будівництва підстанцій Київенерго, в тому числі першочерговим - "Оленівська", "Славутич", "Ватутінська". Документи по цих об’єктах ми подали на погодження, але поки що позитивних результатів не отримали",- зауважив Євген Трухачов.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас